Характеристика:  У той час як швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH і кислотної середовищі шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж у два рази більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою і іншими протеїнами. 
 
 
Антикатаболічні міцелярно казеїновий протеїн з повільним засвоєнням + глютамін! 
 
 
Іноді повільніше - краще, особливо, коли мова йде про швидкість засвоєння протеїну. У той час як швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH і кислотної середовищі шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж у два рази більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою і іншими протеїнами. Казеїн - це найпоширеніший протеїн у коров'ячому молоці. Вважається, що це високоякісний протеїн, оскільки він легко асимілюється і дає достатню кількість амінокислот, які не можуть бути синтезовані самим організмом. 
 
Ще одна корисна властивість казеїну полягає в тому, що він дає відчуття ситості. Казеїн надає легкий тиск на стінки шлунка. З боку шлунка надходять таким чином сигнали в головний мозок про те, що шлунок наповнений і треба припинити їсти. Казеїн засвоюється повільніше всіх інших типів протеїну. Це дозволяє створити ефект повільного вивільнення "time-released", то є постійний приплив амінокислот в м'язи протягом довгого періоду часу. 
 
Бодібілдери і атлети, які прагнуть наростити чистий м'язову масу, скоротять час відновлення і зможуть уникнути м'язового руйнування завдяки 100% Casein Gold Standard. Також можуть отримати велику користь від даного продукту особи, зацікавлені у поліпшенні якості свого сну. 
 
 
Дослідження казеїну 
 
 
Мабуть, саме цікаве дослідження казеїну, дослідження Буар, встановило, що казеїн приблизно на 30% збільшує протеїновий синтез, а також зменшує катаболізм на 34%. Але більш важливо, що казеїн сприяє збереженню позитивного балансу азоту протягом 7 годин після вживання. 
 
Інше дослідження звернуло увагу на ефект казеїну, коли його використовували в програмі 12-тижневої важкоатлетичні програми. Учасники були розділені на дві групи, кожна з яких дотримувалася збалансованої дієти, включаючи 75 г додаткового протеїну в день. Відмінність була тільки в джерелі використовуваного протеїну: у той час як перша група використовувала протеїнові коктейлі, в основі яких була сироватка, друга група використовувала молочні протеїнові ізоляти (80% казеїну, 20% сироватки). Наприкінці дослідження група, яка використала молочний протеїн ізолят, скинула більше зайвого жиру (7 кг проти 4,2 кг), набрала більше чистої маси (4 кг проти 2 кг), а також в цілому стала сильнішою, ніж група, яка використала сироватковий протеїн. 
 
 
 Інші інгредієнти:  протеїнова суміш (міцелярно казеїн, казеїнат кальцію), какао, натуральні і штучні ароматизатори, інулін, сіль, лецитин, целюлозна камедь, ксантанова гума, carrageenan, сукралоза, Aminogen ®. 
 
 
 Рекомендації із застосування:  Приймайте 100% Casein Gold Standard перш за все вранці, відразу після сну, а також у будь-який час, коли Вам потрібен якісний протеїн тривалої дії. 
 
 
 
  
  | Вміст поживних речовин в 1 мірної ложці (33 г) продукту: | 
 
  
  | Калорії | 120 |  | 
 
  
  | в т. ч. Калорії від жирів | 10 г |  | 
 
  
  | Всього жирів | 1 г | 2% | 
 
  
  | Холестерин | 10 мг | 3% | 
 
  
  | Натрій | 260 мг | 11% | 
 
  
  | Всього вуглеводів | 4 г | 1% | 
 
  
  | Протеїн | 24 г |  | 
 
 
 
  
  | Вітамінно-мініральний склад: | 
 
  
  | Вітамін А | 0% | 
 
  
  | Вітамін С | 0% | 
 
  
  | Кальцій | 50% | 
 
  
  | Залізо | 4% | 
 
 
 
  
  | Типовий амінокислотний складу (в міліграмах на порцію): | 
 
  
  | Триптофан | 292 | 
 
  
  | Валін | 1609 | 
 
  
  | Треонін | 1039 | 
 
  
  | Ізолейцин | 1312 | 
 
  
  | Лейцин | 2129 | 
 
  
  | Лізин | 1822 | 
 
  
  | Фенілаланін | 1144 | 
 
  
  | Метіонін | 644 | 
 
  
  | Аргінін | 866 | 
 
  
  | Цистин | 79 | 
 
  
  | Тирозин | 846 | 
 
  
  | Гістидин | 688 | 
 
  
  | Пролін | 2421 | 
 
  
  | Глютамин | 4950 | 
 
  
  | Аспарагінова кислота | 1589 | 
 
  
  | Серін | 1396 | 
 
  
  | Гліцин | 510 | 
 
  
  | Аланін | 664 | 
 
Товар доданий: Вторник 11 августа, 2009.