Характеристика: 
Омега-3 
Одними з найбільш важливих і суттєвих омега-3 жирних кислот є ейкозапентаеновая (ЕПК) і докозагексаєнова (ДГК) кислоти. Ці дві незамінні жирні кислоти (НЖК) необхідні для ефективної роботи мозку і тіла на клітинному рівні. Низький рівень ДГК пов'язують з такими станами як депресія, шизофренія, втрата пам'яті і високий ризик розвитку хвороби Альцгеймера. В даний час дослідники також пов'язують неадекватне споживання цих омега-3 жирів вагітними жінками з передчасними пологами, малою вагою дитини при народженні і гіперактивністю у дітей. 
 
Омега-6 
Надмірна кількість омега-6 жирів перешкоджає омега-3 жирів виконувати свої корисні для здоров'я людини функції, тому дуже важливо, щоб ми отримували їх у правильній пропорції (приблизно 4:01 або менше); Більшість сучасних дієт мають пропорцію 20:01 і навіть гірше ! При правильному прийомі омега-6 допомагають зберігати здоровий стан шкіри, нігтів і волосся, а також підтримують емоційний і гормональний баланс. 
 
Омега-9 
На відміну від омега-3 і омега-6 жирних кислот, омега-9 жирні кислоти не вважаються незамінними жирними кислотами, тому що вони можуть створюватися організмом з ненасичених жирів. Так само, як і з омега-3 і омега-6 дуже важливий правильний баланс омега-9, тому що відсутність омега-3 і омега-6 організм компенсує виробництвом омега-9, які не є такими ж ефективним в живильному сенсі. Олеїнова кислота продемонструвала здатність знижувати ризик захворювання атеросклерозом (втрати еластичності кровоносних судин), серцево-судинними захворюваннями та інсультом. 
 
Дослідження показують, що незамінні жирні кислоти: 
- Служать регулюючим засобом при запаленнях, регулятором кров'яного тиску і щільності крові, виробництва гормонів, і активності імунної і нервової систем 
- Чи здатні тамувати біль при ревматоїдному артриті 
- Підтримують в здоровому стані серцево-судинну систему, знижуючи кров'яний тиск, розслабляючи кровоносні судини і знижуючи рівень холестерину 
- Продемонстрували здатність приводити в норму підвищений рівень тригліцеридів 
 
Рекомендоване дозування: 
Для дорослих, приймати 1 капсулу до трьох (3) раз на день разом з їжею. 
 
Застереження 
Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, то перед вживанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. 
Проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом «Омега 3-6-9», якщо у вас захворювання крові або ви приймаєте антикоагулянти. 
«Омега 3-6-9» не можна приймати протягом (2) двох днів до і після будь-якого виду операції.
| Харчова цінність: | В порція - 1 капсула | % рдд | 
| Калорій | 15 |  | 
| Калорій жирів | 10 |  | 
| Всего жирів | 1 г | 2% | 
| Поліненасичених жирів | 0,5 г | * | 
| Холестерин | менее чем 5 мг | 1% | 
| Вітамін Е (d-альфа токоферол) | 5 МЕ | 17% | 
| Органічне лляне масло | 400 мг | * | 
| Масло насіння огуречника | 400 мг | * | 
| Риб'ячий жир | 400 мг | * | 
| Ці три масла зазвичай містять наступний профіль жирних кислот: |  |  | 
| Жирні кислоти Омега-3 | 380 мг | * | 
| - Альфа-ліноленова кислота (АЛК) | 180 мг | * | 
| - Ейкозапентаєнова кислота (ЕПК) | 120 мг | * | 
| - Докозагексаєнова кислота (ДГК) | 80 мг | * | 
| Жирні кислоти Омега-6 | 268 мг | * | 
| - Лінолева кислота | 180 мг | * | 
| - Гамма лінолева кислота (ГЛК) | 76 мг | * | 
| Жирні кислоти Омега-9 (Олеїнова кислота) | 80 мг | * | 
 
Додаткові компоненти: желатин, рослинний гліцерин, суміш натуральних токоферолів, масло соєвих бобів, очищена вода.  
Містить компоненти переробки риби (анчоус, скумбрія, сардина)
Товар доданий: Понедельник 14 мая, 2012.
В даний момент, на складі нашого магазину, Omega 3-6-9 (90 кап) відсутній
Ми можемо повідомити Вам як тільки даний товар надійде на склад нашого магазину.
Для того, щоб стежити за надходженням даного товару натисніть на кнопку "Слідкувати".
