Правильно употребляем протеин
Основною умовою м'язового зростання є надлишок білкового сировини, тому спортсмени вживають в їжу натуральні білкові продукти (м'ясо, рибу, яйця). Але, на жаль, всі природні продукти мають в своєму складі велику кількість холестерину, надлишок якого погано впливає на роботу серця. Високобілкова дієта може негативно позначитися на здоров'ї.
Сьогодні у продажу є концентровані білкові суміші, не містять холестерину. При цьому багато досвідчених культуристи воліють порошкам саме натуральний білок. Так що ж вибрати - добавки або натуральний продукт?
Кожен вид білка має своїми плюсами і мінусами, які необхідно враховувати пр...
Все о протеинах
Що таке протеїни
Протеїн(як спортивне харчування) являє собою концентрат із значним
кількістю змісту високоякісного білка. Протеїн необхідний для
ефективного підтримки і збільшення росту м'язової маси, не кажучи вже про
корекцію раціону сучасної людини.
Сьогодні протеїн - це основа, що є матеріалом для синтезу нових молекул білка,
а, отже, це джерело амінокислот, а також стимулятор білкового синтезу.
Слід зазначити, що для підтримки наявної м'язової маси треба приймати не
менше 2 г повноцінного протеїну на один кілограм ваги людини в добу.
Види протеїнів
Соєвий протеїн- це прекр...
Пить или не пить(протеиновые смеси)? Вот в чем вопрос!
Якщо курка і яйця можуть замінити спортивне харчування, навіщо ж тоді
Потребуєте протеїнові (білкові) суміші? Чи не краще вживати натуральні продукти?
На цей рахунок у спортивному середовищі існують різні думки. Противники спортивного харчування вважають, що раз його основними складовими є всі ті ж білки та вуглеводи, то немає сенсу витрачати великі гроші на гучний бренд і красиву упаковку. М'ясо, сир, яйця та інші багаті білком продукти дозволять без особливих проблем відшкодувати втрачені на тренуваннях калорії і дати такий необхідний м'язам будівельний мат...
Белковые заменители питания, как ускорители процесса похудения
Важко переоцінити роль білків в нашому організмі. Вони утворюють і відновлюють тканини мускулатури, кісток, шкіри, волосся, крові. Їх назвали протеїнами (в перекладі з грец. - Перший), тому білки є основою кожного органу, кожної клітини. Всі білки побудовані з амінокислот. З 20 поширених в природі амінокислот більшість здатне знову синтезуватися в організмі. Проте 9 амінокислот, без яких не можуть бути побудовані власне білки, людина обов'язково повинна отримувати з їжею з продуктів тваринного і рослинного походження. Це глютамін, триптофан, лейцин, ізолейцин, валін, треонін, лізин, метіонін, фенілаланін. Дітям необхідний також гістидин. Якщо бу...